Zonguldak Birinci Amatör Küme Merkez ve Çaycuma Grubu’nda Play-off’un 3. ve son hafta maçlarının tamamı Pazar günü çeşitli sahalarda oynanacak olan maçlar sonrasında şampiyon olarak Deplasmanlı Süper Amatör Lig’e yükselecek iki takım belli olacak.  
ELVANPAZARCIKSPOR’A ŞAMPİYON OLABİLMESİ İÇİN BERABERLİK YETİYOR
Merkez grubunda iki de iki yaparak 6 puanla lider durumda bulunan Elvanpazarcıkspor, ligin son maçında 3 puanda bulunan İnağzıspor ile karşılaşacak.  Elvanpazarcıkspor bu karşılaşmada galibiyet ya da beraberlik alması halinde şampiyonluğunu ilan ederek  Deplasmanlı Süper Amatör Lig’e yükselecek.   
Ancak, İnağzspor’un Elvanpazarcıkspor’u yenmesi, Capeti Merkez Atölyesispor’un da Tersanespor’u yenmesi halinde ise puanlar eşitlenecek.  Ligin son maçlarında durumla karşılaşılması halinde 3 takım arasında oynanan maçlara ve atılan gollere bakılacak.  
Elvanpazarcıkspor’un  Capeti Merkez Atölyesispor’u 4-2 yenmesi, Capeti Merkez Atölyesispor’un da İnağzspor’u 2-0 yenmesi nedeniyle İnağzısporun ise  Elvanpazarcıkspor’u yenmesi halinde  şampiyon olan takımı 3 takım arasında atılan goller belirleyecek.  
KAZANAN ŞAMPİYON OLACAK
Çaycuma grubunun son maçında 6’şar puanda bulunan Gökçebeyspor ile Sefercikspor şampiyonluk maçında karşı karşıya gelecek.  Kazanan takım şampiyon olacakken, berabere bitmesi halinde ise iki takım arasında ASKF’nin belirleyeceği bir günde final maçı oynanacak. Bu final maçında 90 dakika sonunda eşitlik bozulmazsa maç uzatmalara gidilecek. 15’êr dakikadan iki devreli oynanacak olan 30 dakika sonunda eşitlik yine bozulmazsa şampiyonu direk penaltı atışları belirleyecek. Penaltılarda kazanan takım ise şampiyon olarak Deplasmanlı Süper Amatör Lig’e yükselecek.  
İŞTE TAMAMI PAZAR GÜNÜ OYNANACAK OLAN MAÇLAR VE HAKEMLER ŞU ŞEKİLDE
MERKEZ GRUBU PAZAR

13:00’da Kilimli Stadı Tarsanespor- Capeti Merkez Atölyesispor (hakemler: Emre Kunduracı, Tayfun Poyraz, Berivan Arıcan)
13:00’da Fener Sahası İnağzıspor-Elvanpazarcıkspor (Hakemler: Emir Kılıçarslan, Deniz Kardaş, Atakan Yüzlü)


ÇAYCUMA GRUBU PAZAR 
15:00’da Çaycuma Sentetik Sefercikspor- Gökçbeyspor (Hakemler: Bayram Çiv, Serkan Köse, İsmail İnam)
Kayıkçılar Gençlerbirliği  -  Saltukovaspor (Saltukovaspor dileçe göndererek maça çıkmayacağını ASKF’ye bildirmesi nedeniyle bu maç oynanmayacak.

Editör: TE Bilişim