Zonguldak Kömürspor’un eski takım kaptanı Suat Kerçin, Çaycuma Spor Kulübünün başına geldiği günden buyana tesisleri başta aşağı değiştirerek muhteşem hale getirdi. 

Futbol Akademisi Altyapı Koordinatörü Suat Kerçin ekibi ile birlikte ilk olarak harabe halindeki kulüp binasını Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’nın desteği ile değiştirerek altyapıdaki sporculara çok güzel, hijyen içinde bir tesis kazandırdı.

Kerçin, daha sonra ise öğrencilerin eğitim konusuna da el atarak, tesislere  bir sınıf kazandırdı. Öğrenciler bu sınıfta İngilizce dersleri ve çeşitli kurslar görecekler.

Konu hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan Futbol Akademisi Altyapı Kordinatörü Suat Kerçin, ‘’Çaycumaspor Tesislerimize çocuklarımızın başta İngilizce olmak üzere çeşitli kurslar görebileceği bir sınıf kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz...

Altyapı ve A takımda oynayan sporcularımızın dışında, ilçemizdeki bütün çocuklarımız tesisimizde bulunan kütüphane, sınıf, ve TV odasından sadece sezon boyu değil her zaman faydalanabilecekler.

Çaycumaspor Futbol Akademisi bir futbol okulundan daha fazlası olmaya devam edecek. Bizlere bu hizmetleri yapabilmemiz adına fırsat veren Çaycuma Belediye Başkanımız sayın Bülent Kantarcı ya teşekkür ederiz.’’ ifadelerine yer verdi.