Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup ettiği maçta takımının tek golünü atan Mustafa Muhammed, Mısır'da da gündem olmayı sürdürüyor.

MISIR EFSANESİNDEN YORUM GELDİ

Mısır futbolunun efsane isimlerinden Mido, geldikten sonra oynadığı 2 maçta da ağları sarsan Mısırlı golcü için konuştu ve 20 milyon Euro’luk değer biçti.

"20 MİLYON EURO EDER"

Mısır'da bir TV kanalında yorumculuk yapan Mido, "Eğer Mustafa Muhammed bu seviyede oynamaya devam ederse, 1,5 yıl içinde 20 milyon Euro’ya transfer yapar." ifadelerini kullandı.

"FATİH TERİM İLE GELİŞECEKTİR"

Genç oyuncunun Fatih Terim ile birlikte gelişimini sürdüreceğine de inandığını söyleyen eski futbolcu, "Mustafa Muhammed, Fatih Terim'in yönetiminde çok iyi bir başlangıç yaptı, bu mutluluk verici. Terim, onun karakterinin de gelişiminde büyük etki sağlayacaktır." dedi.

GOL SEVİNCİNİN ANLAMI

Golün ardından "Ok atma" sevinci yapan Mısırlı oyuncu, Zamalek'in logosunda yer alan Ok işaretini yansıtıyor. Zamalek altyapısından yetişen oyuncu, kulübüne olan sevgisini de böyle gösteriyor.

MUSTAFA MUHAMMED'İN BONSERVİS BEDELİ

Galatasaray, 1,5 yıllığına kiraladığı Mustafa Muhammed için Zamalek'e 2 milyon dolar kiralama bedeli ödeyeceğini açıklamıştı. Sarı-kırmızılılar gelecek sezon sonuna kadar 4 milyon Dolar ödediği takdirde oyuncunun bonservisini alacak.

Editör: TE Bilişim