Misli.Com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, teknik patronu Mustafa Dalcı, istifa etmesinin ardından önemli açıklamalarda bulundu.  Zonguldak Kömürspor’un çok önemli bir takım olduğunu belirten Dalcı, ‘’Zonguldak Kömürspor büyük bir camia. Bugün de var, yarın da var olacak. Zonguldak’ın yaşaması lazım. Bundan sonra da Vali, Belediye Başkanı, Milletvekilleri inşallah kayıtsız kalmaz. Camia bu takımı seviyor. Hakkınızı helal edin. Ben her türlü hakkımı helal ediyorum” ifadelerine yer verdi.  

DAYANILMAZ HALE GELDİ

Dalcı, “Şartlar bazen bunu gerektiriyor. Dayanılmaz hale geldi. Her geçen gün çırpındıkça batıyorsun. Önümüzü görebilsek mücadeleye devam edeceğiz de, keşke olumlu bir şey olsa da kalabilsek. Şunu da biliyorum ki, yönetimde olsa bir şeyler ellerinden geleni yapacaklar. Onlarda da yok. Camianın önünü açmak lazım. Zarar veriyoruz çünkü. Kendimize de onlara da” dedi.

İMKAN YOK HİÇ BİR ŞEKİLDE

Dalcı, “Bize başta farklı şeyler söylendi. İmkan yokmuş ki hiçbir şekilde. Bir antrenmana gitmek 1 saat. Konsantrasyon, yemek, para, pul, Hangi birini söyleyeyim? Oyuncular yavaş yavaş bazı şeylerden şikâyet etmeye başladılar. O tarz oyuncuları ben nasıl motive edeyim? Sahada onlardan nasıl performans alayım? Yalan söyleyecek bir insan değiliz. Neyse o!  Bazı şeylere dikkat çekmek lazım. Bu insanlar geliyor ama neden gidiyor? Buradaki insanların sahip çıkması lazımdı. Biz bunu göremedik’ ’dedi.

TEKNİK EKİBİMLE İSTİFA ETMEK ZORUNDA KALDIK

Dalcı, “Biz kararımızı aldık. Sağolsun yönetimde bu konuda bize zorluk çıkarmadı. Teknik ekibimle birlikte ayrılma kararı aldık.”

Editör: TE Bilişim