Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Mustafa Dalcı, bugün saat 12.00'da yapılan son antrenmanda baskı çalışmasında yaptığı uyarılar ve verdiği bilgilerle adeta idmana damga vururken, hata yapan oyunculara da esti gürledi. 
Misli.Com 2. Beyaz Grup'ta Ligin 7. hafta maçında Çarşamba günü saat 15.00'da deplasmanda K.Maraşspor ile karşı karşıya gelecek olan ve kazanmaktan başka çaresi olmayan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'da son taktik hazırlıklarını bugün  Karaelmas Kemal Köksal stadında tamamlandı.
Teknik direktör Mustafa Dalcı yönetiminde gerçekleşen ve 1 saat süren idmanda futbolcular pas çalışması yan top ve uzaktan şut çalışması olmak üzere  tek kale maç yaptı. Yapılan son taktik idmanında teknik direktör Mustafa Dalcı, futbolculara uyarılar ve verdiği bilgilerle adeta idmana damga vururken, hata yapan oyunculara da esti gürledi.
Yapılan son taktik idmanı sonrasında Kırmızı Lacivertli temsilcimiz Zonguldak Kömürspor bu akşam saat 22.00'da maçın yapılacağı yer olan Kahramanmaraş'a hareket edecek.

Editör: TE Bilişim