Zonguldak Kömürspor'un eski Teknik Direktörü olan ve şuanda ise  Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü Teknik Direktörü olan Mustafa Dalcı, Zonguldak Kömürspor'a devre arasında  4-5 futbolcu göndereceğinin müjdesini verdi. 
Ender Yüksel'in hazırlayıp sunduğu Spor Kritik proğramına telefonla bağlanan Tecrübeli Teknik Direktör Mustafa Dalcı “Ankaragücü Kulüp menejeri ve sportif direktörümüzle az önce oturup toplantı yaptık. Sezon başında kulübümüzün çeşitli liglerde 17-18 tane kiralık oyuncularımız var. Bu futbolcular hakkında rapor istedim. Bu futbolculardan 4-5 tanesini Zonguldak Kömürspor’a vermek istediğimi kendileriyle paylaştım. Bu konuyu yönetim kurulu ile paylaşacağım. Bu futbolcuları Zonguldak Kömürspor’a kazandırmak için elimden geleni yapacağım. Bu futbolcular da Zonguldak Kömürspor’a çok büyük katkı sağlayacaklardır.  Bu konuyu Zonguldak Kömürspor A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir ile de paylaştık. Zonguldak Kömürspor için elimden ne geliyorsa yapacağım. Ben Zonguldak’ı ve Zonguldak Kömürspor’u gerçekten çok seviyorum."dedi. 

Dalcı," Zonguldak Kömürspor’a yardımcı olmak benim boynumun borcu. Ben herşeyi yürekten söylüyorum. Zonguldak Kömürspor’un bende ayrı bir yeri var. Geçirdiğim kısa sürede olsa çok mutluydum. Elimden geleni yapacağıma söz veriyorum. En kısa zamanda Zonguldak’a gelmeyi düşünüyorum, herkese selam saygılar sunuyorum” dedi.