Türkiye Güreş Federasyonu'nun 2021 yılı faaliyet programında yer alan ve Antalya Kemer'de gerçekleşen 11-13 yaş bayanlar Milli Takım seçmeleri ve Türkiye Şampiyonası Güreş müsabakalarında  Zonguldaklı güreşçiler şampiyonaya damga vurdu. 

36 ilin katılımı ile gerçekleşen organizasyonda Zonguldak Stad Atletik Spor Kulübü sporcuları 73 kiloda Beren Koç ve 66 kiloda Hazal Tabak şampiyonada 1. olarak Altın madalyanın sahibi olurken, 42 kiloda Ömür Tan ve 62 kiloda Esila Kuz ise  3. olarak gümüş madalyanın sahibi oldular.Ayrıca Zonguldak Stad Atletik Spor Kulübü'de takım halinde şampiyonayı 6. sırada tamamladı.

Zonguldak Stad Atletik Spor Kulübü'de hocası Murat Çakır, "Antalya Kemerde yapılan 11 - 13 yaş bayanlar milli takım seçmeleri ve Türkiye şampiyonasında Zonguldak Stad Atletik Spor Kulübü olarak 42kg Ömür Tan Türkiye 3., 62kg Esila Kuz Türkiye 3., 66kg Hazal Tabak Türkiye 1. 
73kg Beren Koç Türkiye 1. olmuştur. 36 ilin katılımı sonucunda takım halinde de Türkiye 6. olduk. Sporcularıma bu önemli şampiyonada hem 1.lik hem de 3.lük olarak madalya kazandıkları için canı gönülden tebrik ediyorum. Zonguldak'a  şampiyon olarak dönüyoruz"dedi.