Zonguldak’ın Şampiyon Milli Atletizm sporcuları Melike Malkoç, Doğukan Kilcioğlu ve Antrenör Utku Duman,  Erzurum’da yapılacak olan Uluslararası Balkan Atletizm Şampiyonası öncesinde Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan’ı makamında ziyaret ettiler. 
Zonguldak’ta keşfettiği Milli sporcularla kentin adını duyuran Milli takım antrenörü Utku Duman, atletizm branşında önce Melike Malkoç’u, ardından da Doğukan Kilcioğlu’nu keşfetti. Yaz-Kış, soğuk-sıcak demeden haftanın 6 günü ciddi ve disiplinli idmanlar yaparak sporcuların gelişimini sağladı. Katıldıkları ulusal ve uluslararasında şampiyonalarda elde ettikleri başarılı sonuçlarla Zonguldak’ı bir çok altın madalya ve kupa kazandırdılar. Utku Duman ve sporcuları Melike Malkoç, Doğukan Kilcioğlu Zonguldak’ın reklam ve gurur tablosu oldu.

Utku Duman beraberinde sporcuları Melike Malkoç ve Doğukan Kilcioğlu Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ı makamında ziyaret etti. Oldukça sıcak bir ortamda geçen ziyarettin ardından Başkan Alan Milli spırcular Malkoç, Kilcioğlu’na ve Antrenör Duman’a isimleri yazılı 67 numaraları madenci forması hediye etti.
Milli takım atletizm antrenörü Utku Duman ziyaretin ardından şunları söyledi: “Makamında bizleri ağırlayan Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan’a teşekkür ederiz. İlimizde sürdürdüğümüz atletizm faaliyetleri ve projelerimiz hakkında sohbet ettik. Projelerimize olan pozitif bakış açısı ve heyecanı bizleri çok mutlu etti”


Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ise: "Milli sporcularımız Doğukan Kilcioğlu ve Melike Malkoç, Atletizm Milli Takım Antrenörü Sn. Utku Duman eşliğinde bizleri ziyaret ederek bu hafta sonu Erzurum’da yapılacak olan Uluslararası Balkan Atletizm Şampiyonasında ülkemizi ve şehrimizi en iyi şekilde temsil edecekler. Milli sporcularımıza yürekten başarılar diliyorum"dedi.

Editör: TE Bilişim