-ÖZEL HABER-

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Zonguldak Valiliği ziyareti sonrasında gazetecilere Zonguldak'ın yeni stadı hakkında konuştu.

YENİ STAT İLE İLGİLİ ÇALIŞMALARIMIZA HIZ VERDİK

 Kasapoğlu, "Bakan Kasapoğlu, Valilik ziyareti çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Stat ile ilgili sorulan soruyu cevap veren bakan Kasapoğlu, "Zonguldak'ın her anlamda ki gençlik ve spor yatırımlarının valiliğimiz ile belediye başkanımızla milletvekillerimizle tekrar masaya yatırdık. Her alandaki çıtayı yükseltiyoruz. Tabi ki stat da bunlardan bir tanesi. Onunla ilgilide çalışmaları hız verme kararı aldık. Hayırlı olmasını  diliyorum." dedi.

YENİ STAT MERKEZİN DIŞINDA YAPILACAK

Bakan Kasapoğlu'nun yeni stadın yerini açıklamaması sonrası Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar Z HABER’e özel açıklamada bulundu

Milletvekili Uçar," Zonguldak'a yeni stat mutlak yapılacak. Ancak bu stat merkezde olmayacak. Merkez dışında olacak. Şuanda Bakacakkadı etrafında 3 yer baktık bakanımızla birlikte. Stat bu 3 yerden biri olacak. Bunun için  yetkililer ilerleyen günlerde gelerek incelemelerde bulunacak. Stat için hangi yer uygunsa stat oraya yapılacak. Zonguldak'ımıza yeni stat şimdiden hayırlı olsun."dedi.

Editör: TE Bilişim