Türkiye Kadınlar 2. Voleybol Ligi’nde 2022-2023 sezonunda mücadele edecek olan  MFA Zonguldak Spor Kulübü’nde transfer çalışmaları başladı. 
Geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla göz dolduran 23 yaşındaki libero Diyana Elif Pars ile yeniden anlaşma sağlandı.
Deneyimli oyuncu MFA Zonguldak İdari Menejeri Orhan Yazıcı ile bir araya geldi. Yapılan görüşme sonrasında kendisini MFA yapan imzayı attı. 
MFA Zonguldak Spor Kulübü'nden yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi. 
Kömürün Kızları Transfer Sezonunu Açtı: Diyana Parskova yuvada kaldı!
Geçtiğimiz sezon başarılı bir performans sergileyen başarılı liberomuz (Diyana) Elif PARS ile sözleşmemizi yeniledik. Deneyimli oyuncumuza, kulübümüzdeki 2. sezonunda başarılar dileriz. 
Elif PARS Kimdir?
Yaş: 23
Boy: 1.65
Pozisyon: Libero
Kariyer:
2014-2018 Vakıfbank Spor Kulübü
2018-2019 Yeşilyurt Spor Kulübü
2019-2020 Büyükçekmece Spor Kulübü
2021-2022 MFA Zonguldak Spor Kulübü
Diyana transferi sonrası yaptığı açıklamada, “MFA formasıyla, Zonguldak taraftarları ile yeni sezonda tekrar birlikte olacağımız için heyecanlı ve mutluyum. Bu sezon olduğu gibi önümüzdeki sezonda da hedeflerimize ulaşmak için çalışacağımıza ve kulübümüzün başarılı olması için sonuna kadar mücadele edeceğimize inancım tam. Hedefimiz birinci lig. Yeni sezonda herkese sağlık ve başarı diliyorum.“ ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim