Türkiye Kadınlar Voleybol İkinci Ligi'nde mücadele eden MFA Zonguldak Spor Kulübü, sezon ilk  haftasında dün kendi saha ve seyircisi önünde Kocaeli İzmitsporu konuk etti.

Temsilcimiz MFA Zonguldak Spor Kulübü baştan sona üstün oynadığı karşılaşmayı 25-20, 25-18, 25-10 gibi setlerle kazanarak, Kocaeli İzmitspor'u 3-0 yendi ve  lige galibiyetle başladı. 

Alınan galibiyetin ardından MFA Zonguldak Spor Kulübü oyuncuları galibiyetin sevincini kendilerini desteklemeye gelen taraftarlar ile kutlarken, en küçük destekçileri olan MFA Spor Kulübü  Başkanı Fatih Furtun'un küçük kız bebeği olan  Asya Furtun'un sahaya indirilmesi sonrasında galibiyet sevinci daha çok yaşadılar. 

MFA Maske Fabrikası Kurucusu Murat Uzun'un Asya Furtun bebeği sahaya indirmesi ile etrafında pervane olan takım,  Asya Bebeği sevdikten sonra birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. 

Ayrıca MFA Zonguldak Spor Kulübü Başkanı Fatih  Furtun, her maç olduğu gibi takımı ilk maçta da eşi Emine Furtun ile  yanlız bırakmazken, galibiyet sevincini ise doyasıya yaşadılar.