Türkiye Kadınlar 2. Lig Voleybol liginde şampiyonluk mücadelesi veren Zonguldak MFA Spor Kulübü, kadrosunu orta saha oyuncusu Senahan Çelik ile güçlendirdi.  
Ankara doğumlu ve 18 yaşında olan 1.84 boyunda olan tecrübeli orta saha oyuncusu Senahan Çelik, 2015-2021 tarihlerinde İlbank Voleybol  takımında forma giydi. İlbank Voleybol  takımında gösterdiği performansla 2018 yılında U17 bayan milli takım balkan şampiyonası gelişim kampına davet edilirken, son olarak Ankara DSİ’de forma giydi. Orta saha oyuncusu Ankara DSİ ile olan sözleşmesini fesh etmesinin ardından kendisini Zonguldak MFA’lı yapan imzayı attı. 
Senahan Çelik bugün deplasmanda Bozüyük Belediyespor ile oynanan müsabakada forma giyerken, gösterdiği performansla da galibiyette büyük rol oynadı.  
SENAHAN ÇELİK KİMDİR: 
31 .05.2003 Ankara doğumlu 1.84 boyunda 2015-2021 tarihleri arasında ilbank voleybol alt yapı takımlarında tüm yaş gruplarında oynayarak yetiştirilmiş orta oyuncu pozisyonunda son derece başarılı bir sporcu olurken, 2018 yılında U17 bayan Milli takım balkan şampiyonası gelişim kampına davet edilmişti.  2021 sezon başında Ankara DSİ’ye transfer olmuştur, kendi isteği ile kulüple anlaşmasını fesh ettikten sonra, Zonguldak MFA spor kulübü ile anlaştı.

Editör: TE Bilişim