Türkiye Kadınlar 2. Lig Voleybol liginde mücadele eden temsilcimiz Zonguldak MFA Spor Kulübü, ligin 6. hafta maçında  bugün kendi saha ve seyircisi önünde Bilecik Belediyespor ile karşı karşıya geldi. 

Bilecik Belediyespor karşısında maça iyi başlayan temsilcimiz Zonguldak MFA Spor Kulübü, ilk seti 25-12 ile geçti. 2’inci sette de Bilecik Belediyespor karşısında üstün bir oyun ortaya koyan Temsilcimiz Zonguldak MFA Spor Kulübü, 25-14’le geçerken,3’üncü seti de  25-18’le geçerek Bilecik Belediyespor’u 3-0 mağlup etti. 

İlk maçında kendi evinde İzmitspor'u 3-0 mağlup eden temsilcimiz MFA, ikinci maçında ise Çiftlikköy Belediyespor'a deplasmanda 3-0 mağlup olmuştu. 3. Hafta maçında ise sahasında Sakarya Gelişimspor’u 3-0 yenerken, 4. Hafta maçında ise deplasmanda Kocaeli temsilcisi Cadence Gölcük İhsaniyespor’a 3-1 mağlup olmuştu. Zonguldak MFA Spor Kulübü 5. Hafta maçında ise Bilecik Beledierspor’u 3-0 yenmeyi başardı. 

Temsilcimiz 5 maçta 3 galibiyet 2 yenilgi ile 9 puan toplarken, puan sıralamasında ise maç fazlası ile 5’inci sıradan 6’incı sıraya yerleşti.

Öte yandan Bilecik Belediyespor karşısında alınan 3-0’lık galibiyetin ardından  Zonguldak MFA Spor Kulübü oyuncuları, yöneticiler galibiyet sevincini maça gelen taraftarları ile kutladı.

Editör: TE Bilişim