Ortaokul öğrencisi İrem Arslan, e-Twinning projesinde ünlü futbolcu Mesut Özil’i tanıttı. İrem Arslan’ın en büyük hayalinin ise Mesut Özil ile tanışmak olduğu öğrenildi. 
Zonguldak Beycuma Şehit Onbaşı Rıfat Köktürk Ortaokulu 5.sınıf öğrencisi olan İrem Arslan, öğretmenleri Miray Karabacak’ın rehberliğinde yer aldıkları;  Azerbaycan ve Türkiye olarak ortak yürüttükleri e Twinning projesi olan ‘’Gelecek Nesillere Sağlıklı Bir Yaşam Verelim’’ projesiyle ilgili olarak  hayranı olduğu; attığı gollerle, başarılarıyla, yardımseverliğiyle, sosyal sorumluluk projeleriyle, karakteriyle bir yıldız gibi parlayan, tüm dünyaya başarısını altın harflerle yazdırmış asist kralı, Zonguldaklı hemşehrimiz Mesut Özil’i tanıttı.

İrem Arslan; Mesut Özil’le ilgili olarak Almanya’da dünyaya geldiğini ancak aslen Zonguldak’a bağlı Devrek ilçesinden olduğunu belirterek Mesut Özil’in profesyonel futbol kariyerine 2006 yılında Schalke 04’te başladığını ardından Werder Bremen’e transfer olduğunu dile getirmektedir.
Almanya Milli Takımı’nda 2006-2018 yıllarında forma giyen Mesut Özil, 2010 yılında FIFA Dünya Kupasında  turnuvanın en değerli oyuncusuna verilen Altın Top Ödülüne aday gösterilmiştir. Real Madrid, Arsenal gibi takımlarda futbol  oynayan Mesut Özil, Real Madrid’de oynayan ilk Türk futbolcu ünvanına sahiptir.
2021 tarihinde Fenerbahçe takımına transfer olarak  futbol hayatına  vatanında , güzel ülkemiz Türkiye’de davam eden Mesut Özil; Türkiye’nin en büyük takımlarından biri olan Fenerbahçe’de  olmaktan gurur duyduğunu her fırsatta dile getirmektedir.
Beycuma Şehit Onbaşı Rıfat Köktürk 5.Sınıf Öğrencisi Olan İrem Arslan’ın en büyük hayali; hayranı olduğu Mesut Özil ile tanışabilmek…