Premier Lig devi Arsenal'de gözden düşen, aldığı maaş ve gösterdiği performansla gündem olan Mesut Özil'in Londra ekibinden ayrılması bekleniyor. UEFA'ya verilen listeden de çıkarılan Türk asıllı Alman yıldız Arsenal'den ayrılıp Süper Lig'in devine imza atmaya hazırlanıyor

Arsenal'de kadro dışı bırakılan ve UEFA'ya verilen kadroya ismi yazılmayan Zonguldaklı futbol yıldızı Mesut Özil'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Menajerliğe Mikel Arteta'nın gelmesinin ardından Arsenal'de gözden düşen Özil, İngiliz devinden ayrılmaya hazırlanıyor.

Pandemi döneminde maaşında indirim yapmaması ve Arsenal'in en fazla kazanan oyuncusu konumunda bulunan Mesut Özil'e transferi için kolaylık sağlanacağı belirtildi.

Fotomaç'ın haberine göre Premier Lig devi Arsenal'de gözden düşen, aldığı maaş ve gösterdiği performansla gündem olan Mesut Özil'in Londra ekibinden ayrılması bekleniyor.

Arsenal'in kadroya almadığı ve sözleşmesini feshetmek istediği yıldız futbolcu için Fenerbahçe yönetimi ilk adımı attı.Yapılan görüşmede Mesut'a bundan sonraki planları soruldu. 31 yaşındaki maestro, "Belki ABD'ye giderim ama Çin ve Arap kulüplerine gitmeyi kesinlikle düşünmüyorum" karşılığını verdi. Bunun üzerine "Peki Fenerbahçe'ye gelir misin" denildi. Mesut Özil "Bu hayalimden vazgeçmem" dedi

Fotomaç'ın haberine göre bu yanıt sonrası Fenerbahçe , Mesut Özil'i ara transferde kiralamak için düğmeye bastı.

Plana göre, Arsenal'da astronomik ücret alan Mesut'un parasının yarısını İngiliz kulübü, yarısını ise Fenerbahçe karşılayacak.

Editör: TE Bilişim