Süper Lig'in 24. haftasında ezeli rakibine 1-0 yenilen Fenerbahçe bu akşam Başakşehir ile kupada karşı karşıya geliyor. Erol Bulut yeni transferin kötü performansı nedeniyle biletini kesti.

Fenerbahçe'de yeni transfer hakkında karar verildi! Sarı lacivertliler bu akşam Türkiye Kupası'nda ligde kötü günler geçiren Başakşehir ile karşı karşıya geliyor.

Süper Lig'in 24. haftasında evinde ezeli rakibi Galatasaray'ı ağırlayan Fenerbahçe sahadan 1-0 yenik ayrılmıştı. Liderliği ezeli rakibine kaptıran Fenerbahçe avaraj ile 3. sırada. Ligin ilk sırasında yer alan Galatasaray - Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin puanları 48.

BULUT KARARINI VERDİ
Derbi sonrası kötü performans ile eleştiri yağmuruna tutulan yeni transfer için son kararı teknik direktör Erol Bulut verdi.

THIAM GERİ DÖNÜYOR
Ligde üst üste çıktığı maçlardan sonra Erol Bulut Caner Erkin ve Nazım Sangare'yi kupa maçında dinlendirecek. Bunun dışında Mame Thiam ve Sinan Gümüş gibi isimler de kadroya dahil olabilecek.

MERT HAKAN KULÜBEYE
Brezilyalı Gustavo ve Pelkas dönmediği için Ozan ve Sosa ikilisi orta alanda göreve devam edecek. Mert Hakan ise kulübede olacak.

SERHAT AKIN'DAN MERT HAKAN ELEŞTİRİSİ
Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Serhat Akın canlı yayında: 'Herkes bana Mert Hakan'ı soruyor. Bence Mert Hakan Fenerbahçe'nin futbolcusu değil. Kimse kusura bakmasın. Hiçbir şekilde katkısını görmedim. Taylan gencecik futbolcu ama her yerde. Mesela Emre Kılınç da Sivasspor'dan geldi ama 10 gömlek daha üstün Mert Hakan'dan.' Dedi.

MESUT ÖZİL İLK 11'E
Fenerbahçe'nin devre arasında kadrosuna kattığı dünya yıldızı Mesut Özil, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçıyla Sarı-Lacivertliler'de ilk kez 11'de görev yapacak.

Editör: TE Bilişim