Zonguldak'ın Kozlu İlçesinde esnaflık yapan Özgür Kuru, Beinsport'un Trabzon spikeri olan Ali Ferahbot'a ismi yazılı 67 numaralı madenci forması hediye etti.

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’da yönetim maddi gelir amaçlı bastırdıkları ve satışlarına devam edilen 3 Mart 1992 tarihinde Kozlu ilçesinde meydana gelen grizu faciasında hayatını kaybeden 263 şehit madencinin isimleri yazılı olduğu formaya 7'den 70'e herkes ilgi göstermeye devam ediyor.

Özellikle şehit madenci forması satın alan birçok kişi ise hediye amaçlı sevdiklerine ve dostlarına da göndermeye başladı.

Bunlardan bir tanesi ise Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde esnaflık yapan Özgür Kuru, Beinsport'un Trabzon spikeri ve arkadaşı olan Ali Ferahbot'a ismi yazılı 67 numaralı madenci forması hediye etti.

Beinsport'un spikeri olan Ali Ferahbot ise ismi yazılı madenci formasını sosyal medya hesabından paylaşarak Özgür Kuru'ya teşekkür etti. Ayrıca Ferahbot Zonguldak'a selamlarını iletirken, şehit medencilere de Allah'tan rahmet diledi.

Editör: TE Bilişim