TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta Ligin 21. haftasında yarın saat 13:00’da Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda lider Pendikspor’u konuk edecek olan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor bu maçın hazırlıklarını tamamlayıp kampa girdi.

Fener Sentetik sahada Teknik Direktör Şenol Demir yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Ardından top kapma ve pas çalışmalarıyla devam eden antrenman, taktiksel çalışmalarla tamamlandı.

Kırmızı-lacivertli temsilcimiz bu son antrenmanla Pendikspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatine kadar kendi tesislerinde kampa girdi.

Bu önemli maç öncesinde Zonguldak Kömürspor oynadığı 18 maçta 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 8 yenilgi ile 22 puanla 14. sırada yer alıyor.  Kırmızı-lacivertli temsilcimiz kalesinde 26 gol görürken, rakip filelere ise 20 gol kaydetti. 

Lider Pendikspor ise oynadığı 17 maçta 12 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi ile 39 puanla lider durumda.  Kırmızı-beyazlı ekip 17 maçta kalesinde 12 gol görürken rakip filelere ise tam 24 gol kaydetti. 

MHK, Zonguldak Kömürspor ile Pendikspor arasındaki oynanacak olan karşılaşmayı Trabzon Bölgesi’nden Klasman hakemi Alpaslan Şen’i görevlendirdi. Şen’in yardımcılıklarını ise Kadir Beyaz ve Metin Yalçın yapacakken, maçın 4. hakemi ise Tolga Sancak  olarak açıklandı. 

Editör: TE Bilişim