Zonguldak Birinci Amatör Lig Merkez B Grubu’nda mücadele eden lider Karamanspor, emin adımlarla şampiyonluğa koşuyor. 
Ligde oynadığı son 5 maçta  4 galibiyet 1 yenilgi alarak 12 puanla liderlik koltuğunda bulunan Karamanspor, bu 5 maçta kalesinde 2 gol görürken rakip filelere ise tam 13 gol atmayı başardı. 
Teknik adam Serkan Eriş ile iyi bir çıkış yakalayan Karamanspor, ligin 6.haftasını bay geçecekken, 7. Hafta maçında ise ligin güçlü ekiplerinden Tarsanespor ile karşı karşıya gelecek.  
Özellikle zirve yarışını yakından ilgilendirecek olan 6. hafta maçında Karamanspor, 2. sırada olan Elvanpazarcıkspor ve 3. sırada yer alan Tesanespor’un puan kaybını bekleyecek.  
İki takımın kazanması halinde Karamanspor zirveden direk olarak 3. sıraya düşebilir. Bu yüzden Karamanspor’un her iki takımında puan kaybetmesini merakla bekleyecek.  
Öte yandan Karamanspor, bu sezon Zonguldak Birinci Amatör Lig Merkez B Grubu’nu şampiyon olarak bitirerek özlem duydukları Deplasmanlı Süper Amatör Lig’e yükselmek istiyor.
Bu şampiyonluğun gelmesi içinde Karaman Belediye Başkanı Servet Üstün ve yönetim teknik ekip ve futbolcularla yakından ilgileniyor. 
Karaman Belediye Başkanı Servet Üstün ve yönetimin yakın ilgisinden oldukça mutlu olan takım, Başkana ve Karaman halkına  şampiyonluk kupasını getirmek için bir birine söz verdiği öğrenildi. 
İŞTE PUAN DURUMU

Editör: TE Bilişim