11-16 Haziran tarihleri arasında Kuşadası’nda gerçekleşen 4. Parlayan Yıldızlar Futbol Turnuvasına katılan Zonguldak Kömürspor alt yapı takımı turnuvayı 3. tamamladı.  
2 Aşamalı gerçekleştirilen turnuvaya Zonguldak Kömürspor ikinci etabına katıldı. 
Kırmızı-lacivertli ekip turnuvaya 2007, 2008, 2009 ve 2010 yaş kategorilerinde katırken, Altay, Denizli ve Bursa gibi önemli takımlar karşısında oynadığı 5 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 3.olurken, Zonguldak’a bronz kupa ve madalya ile döndü.  
Pandemi nedeniyle verimli çalışamadıklarını buna rağmen bu önemli turnuvada başarı göstererek kupa aldıklarını belirten Zonguldak Kömürspor Altyapı Sorumlusu Muhammet Şaffak, ‘’ Kuşadası’nda gerçekleşen 4. Parlayan Yıldızlar Futbol Turnuvasında oyuncularım tam olarak hazır olmamasına rağmen, sahada ellerinden geleni yaptılar. Oynadıkları 5 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi alarak bu özel turnuvada Zonguldak’a bronz kupa ve madalya kazandırarak  3. oldular. Bu özel turnuvada ellerinden geleni yaparak kupa alan oyuncularımı tebrik ederken, destek olan herkese de  sonsuz teşekkür ediyorum’’dedi.  

Editör: TE Bilişim