Zonguldak 1. Amatör Lig  Ereğli Grubu ekiplerinden Bayatspor'da Kulüp Başkanı Recep Civelek çok önemli iddialarda bulundu. 
Başkan Civelek, bazı yöneticiler ve hocaların oyuncuları ile birebir konuşup, bazılarını da  telefonla arayarak maçlara gitmemeleri ve giderselerde sahada verimli olmamaları konusunda aklını çelmeye çalıştıkları iddiasında bulundu. 
Ayrıca Başkan Civelek, "Moralim çok bozuk, çok yoruldum, dinlenmek istiyorum" diyerek kulüp başkanlığı görevinden de istifa ettiğini açıkladı.
"ELİNİZE NE GEÇTİ" 
Bayatspor Kulüp Başkanı Recep Civelek'in yapmış olduğu açıklama şu şekilde: "Bazı kulüp yöneticileri ve hocalar bizim oyuncularla birebir konusup bazılarını da telefonla arayıp maçlara gitmeyin giderseniz de sahada verimli olmayın diyor. Soruyorum elinize ne geçti. Bayatspor'un üzerinde oynanan oyunları yapanlar şimdi nerede. Gümelispor maçımızın hakemi düdüğünü il hakem kuruluna teslim etsin. Bizim puanlarımızı bizden aldı, Gümelispor'a verdi. Bu kulüpler nasıl maçlara çıkıyor biliyormusunuz."dedi
BAŞKANLIKTAN İSTİFA ETTİ
"Bayatspor kulübü olarak kongre kararı aldık. En kısa zamanda kongre yapacağız. Kongre de kulübümüze hizmet edecek yöneticiler alacağız, kulübün önünü açmak için Bayatspor kulüp Başkanlığından istifa ediyorum. Moralim çok bozuk, çok yoruldum, dinlenmek istiyorum" dedi.

Editör: TE Bilişim