2021-2022 sezonu Zonguldak  Voleybol İl Birinciliği’nde mücadele eden Kdz.Ereğli ekibi önümüzdeki hafta sonu Küçük Kızlar Kategorisinde şampiyonluk müsabakalarına çıkacak. 15 Ocak Cumartesi Zonguldak Site Spor Salonu’nda Çaycuma Gençlerbirliği ile 16 Ocak Pazar günü ise Kdz.Ereğli GSİM Spor Salonu’nda saat 11.00’de Kilimli İdmanyurdu ile oynayacak ligin namağlup ekibi favori olarak çıkacağı bu müsabakaları kazanması halinde bitime 1 maç kala şampiyonluğu ilan edecek. Küçük Kızların 3 maçta 3 galibiyeti bulunuyor.

Diğer yandan Genç Kızlar Kategorisinde mücadele eden Genç Kız takımı 2 galibiyet ve 2 mağlubiyetle ligin ilk devresini 2.sırada tamamladı. Mağlup olduğu 2 maçta da 2’şer set alan genç kızlar böylece 1’er puan alarak rövanş karşılaşmaları için avantaj elde etti. Müsabakaların 2.devresine 16 Ocak Pazar günü saat 13.00’de Kdz.Ereğli GSİM Spor Salonu’nda saat 13.00’te yapacağı Aile ve Sosyal Politikalar Spor Kulübü ile başlayacak olan Genç Kızlar iddiasını sürdürüyor.

Ayrıca takımdaki 3 oyuncunun yer aldığı TED Kdz.Ereğli Koleji Lise Kız Voleybol Takımı 13-16 Ocak tarihlerinde Kastamonu’daki grup müsabakalarında ilimizi temsil edecek.

Kdz.Ereğli ekibinin katılacağı Yıldız Kızlar ve Genç Erkekler Müsabakaları ise Şubat ayı başında başlayacak.

Kulüp yönetimi bütün sporseverleri Pazar günü Küçük Kızlar’ın oynayacağı şampiyonluk maçına davet etti.

Editör: TE Bilişim