Çaycumaspor Futbol Akademisi Altyapı Koordinatörü Suat Kerçin ve ekibi geleceğin futbolcularını yetiştirmek adına gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor.

Alt yapıya hayat veren ayrıca tesisi ise baştan aşağı değiştiren Kerçin, alt yapı oyuncularının daha iyi şartlarda çalışması için ekibi ile birlikte Çaycuma'da bir dizi ziyaretlere de başladı.

Birçok iş adamı, esnaflar, Dernekler, Kurumlar ve siyasi partileri ziyaret eden Kerçin, Çaycumaspor adına geleceğin yıldızlarını yetiştirmek için herkesin Çaycumaspor'un yanında olması için ziyaret ettiklerini ifade etti.

Bu ziyaret kapsamında Çaycumaspor Futbol Akademisi Altyapı Koordinatörü Suat Kerçin ve ekibi CHP Çaycuma İlçe Başkanı Şeref Köktürk'ü makamında ziyaret ederek Çaycumaspor atkısı hediye etti.

MADDİ MANEVİ HER ZAMAN YANLARINDAYIM
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Çaycuma İlçe Başkanı Şeref Köktürk,

 "Yıllarca Zonguldak Kömürspor'a hizmet veren, kaptanlığını yapan, Zonguldak dışındaki futbol kulüplerinde ilimizi temsil eden Suat Kerçin'in Çaycumaspor alt yapısının başına getirilmesini sağlayan Belediye Başkanımız Bülent Kantarcı'ya teşekkür ediyoruz.

1947 yılından itibaren Çaycuma halkını temsil eden ve marka olan Çaycumaspor, Suat Kerçin ve teknik ekibinin yetiştireceği gençler ile geleceğe yatırım yapmaktadır.

Yüz on öğrenciyi beş grupta çalıştıran Suat Kerçin ve teknik ekibi, Çaycumaspor tesislerini de düzenleyerek sporcuların İngilizce dahil bir çok programı alabilecekleri bir ortam oluşturmuşlardır.

Küçük- büyük her yaşta Çaycumalının Çaycumaspor'a sahip çıkma ve marka değerini koruma sorumluluğu vardır.

Bizleri ziyaret eden  Suat Kerçin ve teknik ekibine başarılar diliyor, maddi manevi her zaman yanlarındayım"dedi.

Editör: TE Bilişim