Ligin 3. Hafta maçında kendi saha ve seyircisi önünde Çaycumaspor’u ağırlayan Gelikspor, 32. dakikada Emre Can Özbay’ın attığı muhteşem golle sahadan 1-0 galip ayrılarak 3 puanın sahibi oldu.  
Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig Play-Off 3. Hafta müsabakasında Gelikspor ile Çaycumaspor kritik karşılaşmada 3 puan için karşılaştı.  
Gelik Stadı’nda oynanan müsabakada, grup aşamasında Çaycuma’da oynanan maçta çıkan olaylar nedeniyle üst düzey güvenlik önlemi alınırken, yaklaşık 200’e yakın jandarma ve askeri ekibi müsabakada görev yaptı. 
Çaycuma’da çıkan olaylar nedeniyle Gelik taraftarının da önem verdiği müsabakada, tribünler takımlarına destek vermek adına yaktıkları meşalelerle takımlarına tam anlamı ile destek verdi.  
Taraftarlarının desteği ile maça başlayan Gelikspor, 32. dakikada Emre Can Özbay’ın muhteşem golü ile Çaycumaspor karşısında 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. 
İlk devre oranla ikinci yarıya Gelikspor karşısında maça iyi başlayan Çaycumaspor, beraberlik golü için atak yapsa da  defans ve kaleciyi geçemedi. Ve Gelikspor attığı tek golle Çaycumaspor’u 1-0 yenerek 3 puanın sahibi oldu.  
Karşılaşma sonrasında Çaycumaspor aldıkları yenilgi nedeniyle sahadan üzgün ayrılırken, Gelikspor ise aldığı 3 puanın sevincini taraftarı ile  kutladı.  
Ayrıca Gelikspor aldığı bu önemli galibiyet sonrasında 3’te 3 yaparak puanını 9 yaparak zeveedeki yerini korudu. Çaycumaspor ise oynadığı 3 maçta 1 galibiyet 2 de yenilgi alarak 3 puanla 4. Sırada kaldı.

Editör: TE Bilişim