Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör  Lig Play-Off grubunun 4. hafta maçları Cumartesi ve Pazar günü oynanacak müsabakalarla başlayacak.
Zonguldak İl Hakem Kurulu bu önemli karşılaşmalar öncesinde maçları yönetecek hakemleri açıkladı.
Play-off’ta henüz yenilgi yüzü görmeyen ve oynadıkları 3 karşılaşmadan 9 puan çıkartarak ilk iki sırayı alan Kozlu Belediyespor ile Gelikspor Pazar günü saat 14:00’da Kozlu sahasında kritik karşılaşmada karşı karşıya gelecek.  
Zonguldak İl Hakem Kurulu bu kritik müsabakayı Zonguldak’ın başarılı B Klasman Hakemi Eren Gökmen’i görevlendirdi.  Gökmen’in yardımcılıklarını ise Emir Kılıçarslan ve  Sinan Günaydın yapacak.
EREN GÖKMEN’İN YÖNETTİĞİ MAÇLARDA EV SAHİBİ TAKIMLAR KAZANIYOR
Tecrübeli hakem  Eren Gökmen kariyerinde  37 maç yönetirken, bunun 14’ü ev sahibi takımları kazanırken, 10’unu  deplasman takımları kazandı. 13 maçta berabere bitti.
EREN GÖKMEN, 37 MAÇTA 180 SARI, 5’DE KIRMIZI KARTINA BAŞVURDU
Ayrıca Eren Gökmen 37 maç performansında  2 Lig’de 11 maçta 53 sarı, 1 kırmızı, 3. Lig’de 24 maçta 115 sarı, 4 kırmızı, Türkiye Kupası 2 maçta 12 sarı  gösterdi.  Gökmen toplam 37 maçta 180 sarı kart ve  5’de kırmızı kartına başvuru yaptı.
Zonguldak İl Hakem Kuru ligde diğer takımlarında hakemlerini açıkladı.  5 Mart Cumartesi günü Saat 14.30 Şehit Vefa Karakurdu Stadı’nda Yenimahallespor- Çaycumaspor karşılaşacak. Bu önemli müsabakayı ise Umut Kılıç, yönetecekken, yardımcılarını ise  Murat Kaskun ve Erdinç Yaman  yapacak.  
Yine 5 Mart Cumartesi günü Saat 14.30 Çaydeğirmeni sahasındaki Çaydeğirmeni Belediyespor-Akınspor karşılaşmasını ise Ferdi Tatoğlu yönetecekken, yardımcılıklarını ise Emre Tamboğa ve Enis Akça yapacak.

Editör: TE Bilişim