Türkiye U18 Türkiye Şampiyonası’nda temsilcimiz Kozlu Belediyespor, A Grubu’nda ilk karşılaşmasında Tokat Erbaaspor’u 3-0 yendi ve şampiyonaya 3 puanla başladı. 
Temsilcimiz Kozlu Belediyespor, Kastamonu’da başlayan U18 Türkiye Şampiyonası Birinci Kademe Grup müsabakalarında ilk maçına çıktı. 
A Grubu’nda ilk karşılaşmasına  Saat 13:00’da Hasan Doğan Stadı’nda Tokat Erbaaspor ile oynayan temsilcimiz Kozlu Belediyespor, 35. dakikada Efekan’ın çift sarı karttan kırmızı kart görmesi üzerine sahada 10 kişi kaldı.
10 Kişi kalmasına rağmen Tokat Erbaaspor karşısında üstün bir oyun ortaya koyan yeşil-beyazlı ekip sahadan 3-0 galip ayrıldı.  
Şampiyonaya 3 puanla başlayan Kozlu Belediyespor’a galibiyeti getiren golleri 67’de rakip kendi kalesine, 78’de Orçun ve 90’da ise Görkem’den geldi.  
13 Mayıs Cuma (Yarın) A Grubu’nda Samsun Çarşambaspor ile Tokat Erbaaspor karşılaşacakken, Temsilcimiz Kozlu Belediyespor ise Bay geçecek.  Temsilcimiz Kozlu Belediyespor ikinci maçına ise 14 Mayıs Cumartesi günü Samsun Çarşambaspor ile oynayacak.  
Kozlu Belediyespor, Cumartesi günü Samsun Çarşambaspor’u yenmesi halinde  B Grubu birincisi ile final maçında karşılaşacak.   Yeşil Beyaz ekip final maçını da kazanarak Türkiye ilk 20 takım arasına girerek ikinci kademeye yükselmek istiyor.

Editör: TE Bilişim