Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig A Grubu’nda mücadele eden Lider Kozlu Belediyespor’da golcü futbolcu Ferhat Türkoğlu şoku yaşandı. 
Ligin 2. Hafta maçında İhsaniyespor’u 4-1 yenen Kozlu Belediyespor’da 2 gol kaydeden Ferhat Türkoğlu, bir pozisyonda topu rövaşata ile ağlara göndermek istedi. Ancak yere ters düşen golcü oyuncu omuzu kırılmıştı. 
Golcü futbolcu Ferhat Türkoğlu’nun bugün yapılan tedavisi sonrasında omuzunda kırık olduğu ve 5 maç sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Ayrıca Türkoğlu’nun 6. hafta maçında ise sahalara geri döneceği öğrenildi. 
Kozlu Belediyespor Kulübü tarafından yapılan açıklama ise şu şekilde: ‘’Futbolcumuz FERHAT TÜRKOĞLU’ nun bugün gerçekleşen tedavi kontrolü sonunda Doktoru tarafından verilen bilgi sonucunda 6 hafta sonra tekrar sahalara donebilecektir. 
Kozlu Belediyespor takımı oyuncuları, teknik ekibi ve yönetimi olarak bir an önce aramıza dönmesi için elimizden gelen yapılacaktır. Tekrar geçmiş olsun ve acil şifalar dileğimizle.Kamuoyuna, spor camiasina ve severlere duyurulur.’’denildi.

Editör: TE Bilişim