TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 2021-2022 sezonun ilk devresi oynanan son müsabakalarla tamamlandı. Crıptoswasp Zonguldak Kömürspor, deplasmanda Isparta 32 Spor’u 2-1 yenerek ilk devrenin son maçını 3 puanla kapatmayı başardı. 
Lige damga vuran Pendikspor, 39 puanla ligi lider tamamlarken, en yakın takipçisi olan ve 2. sırada yer alan Amedspor’a tam 11 puan fark atmayı başardı.  
Temsilcimiz Crıptoswasp Zonguldak Kömürspor haftalardır düşme hattında yer alırken, son maçta Isparta 32 spor’u yenerek ilk yarıyı 21 puanla 14. sırada tamamladı. 
Cafer Aydın yönetiminde Temsilcimiz Crıptoswasp Zonguldak Kömürspor, İlk hafta Akhisarspor’a kendi sahasında 1-0 mağlup oldu. ikinci hafta deplasmanda Pendikspor’a 3-2 ve  üçüncü hafta ise Uşakspor A.Ş.’ye 1-0 yenildi. 
Alınan üst  üste 3 yenilgi sonrasında Crıptoswasp Zonguldak Kömürspor Yönetim Kurulu aldığı karar doğrultusunda Cafer Aydın ile yolları ayırdı.  Sonrasında ise, gözler aynı gün içerisinde Diyarbekirspor’dan ayrılan Şenol Demir’e çevrildi. 
Cafer Aydın ile yolları ayıran Crıptoswasp Zonguldak Kömürspor, Diyarbekırspor ile yolları ayıran  Zonguldaklı teknik direktörü Şenol Demir’i göreve getirdi. 
Kırşehir Belediyespor maçı itibariyle göreve başlayan Crıptoswasp Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Şenol Demir 5 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik alarak büyük bir çıkış yakaladı ve hem futbolculara hemde Zonguldak’a güven aşılamayı başarmıştı.  
Ancak 9. haftada kendi sahasında Şanlıurfaspor’a 4-2 mağlup olan Crıptoswasp Zonguldak Kömürspor, 16.  haftaya kadar galibiyet göremedi. Kırmızı-lacivertli temsilcimiz, 16. haftada 1922 Konyapor karşısından 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. Temsilcimiz 2021-2022 Sezonun ilk devresinin son haftasında ise deplasmanda sürpriz bir galibiyete imza atarak Isparta 32 Spor’u 2-1 yenmeyi başardı.   
Ve ilk yarıyı 17 maçta 6 galibiyet, 3 beraberlik, 8  yenilgi ile 21 puanla 14. sırada tamamlamayı başardı.   
Öte yandan Crıptoswasp Zonguldak Kömürspor ilk yarıda kalesinde 26 gol görürken, rakip filelere ise 20 gol kaydetti.