TFF Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, yeni sezon hazırlıklarının ikinci gününde bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.
Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda Teknik Direktör Şenol Demir ve yardımcıları tarafından gerçekleştiren antrenman, yaklaşık 1.5 saat sürdü. 
Saat 08:30'da gerçekleştiren antrenman ısınma hareketleri, koordinasyon çalışması ve dar alan oyununun ardından son buldu.
Kırmızı-lacivertli ekip günün ikinci antrenmanını ise  bu akşam saat 17.30'da yine Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda yapacağı çalışma ile günü tamamlayacak.


Yeni sezon hazırlıkları olmak üzere  Şenol Demir gruptan korktu gibi yapılan eleştiriler hakkında açıklamalarda bulunan Şenol Demir,“Yeni sezon hepimize hayırlı olsun. İnşallah iyi bir sezon geçiririz. Zor bir gruptayız. Söylüyoruz bunu ama insanlar yanlış anlıyor. 
Şenol hoca gruptan korktu gibi saçma sapan şeyler yazmasın. Ben hiçbir gruptan da rakipten de ne futbolculuğumda ne hocalığımda korkmadım. 
U19 takımı ile çıksam da yine korkmam bunu da belirteyim. 
15 gün burada çalışacağız birinci etap için ayın birinde hazırlık müsabakaları oynamak için Bolu’da ikinci bir kampımız var. 
5 tane hazırlık müsabakası oynayarak inşallah lige hazır bir şekilde Fethiye maçıyla beraber iyi bir başlangıç yapmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim