Türkiye Kadınlar 2. Lig Voleybol liginde şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Zonguldak MFA Spor Kulübü, bugün Site Spor Salonu’nda lider Çiftlikköy Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

Güçlü rakibi karşısında MFA Zonguldak ilk iki seti 25-16 ve 25-17 skorla mağlup bir şekilde tamamlarken 3. ve 4. setlerde taraftarın desteği ile kendine geldi.

5. ve son seti de 15-13 skorla alan MFA Voleybol takımı galibiyet coşkusunu bir kez daha Zonguldak’a tattırdı.

Ligde yenilgi yüzü göremeyen Çiftlikköy Belediyespor, sezonun ilk yenilgisini temsilcimiz MFA’dan aldı.

MFA Zonguldak aldığı bu önemli galibiyetle sonrasında puanını 21’den 24’e çıkartırken, Çiftlikköy Belediyespor ise 24 puanda kaldı.

PROTOKOL MFA’YI YALNIZ BIRAKMADI

MFA Zonguldak’ı bu önemli maçta yalnız bırakmayan ve protokolde yerini alan Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, MFA Kurucu Ortağı ve Genel Koordinatörü Murat Uzun, MFA Kurucu Ortak ve Genel Müdürü ve Kulüp Başkanı Fatih Furtun yer aldı. Alınan galibiyet sonrasında protokol MFA Zonguldak’ın aldığı önemli galibiyet sonrasında alkışlayarak tebrik ettiler.

TARAFTAR TRİBÜNLERİ TIKLIM TIKLIM DOLDURDU, GALİBİYETTE BÜYÜK ROL OYNADILAR

MFA Zonguldak’ın namağlup Çiftlikköy Belediyespor maçında destek için tribünleri tıklım tıklım dolduran taraftarlar maç sonuna kadar desteğini sürdürdü. Galibiyet sonrası da tezahürat yapan Zonguldaklılar MFA’yı yalnız bırakmadı.