Zonguldak Genç Kızlar Voleybol Ligi’ni namağlup şampiyon bitiren MFA  Zonguldak Genç Kızlar Voleybol Takımı, 8-10 Nisan 2022 tarihleri arasında Karabük’te yapılacak olan grup müsabakalarında Zonguldak’ı temsil edecek.  
Bu önemli grup maçları öncesinde temsilcimiz MFA  Zonguldak Genç Kızlar Voleybol Takımı hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürürken,  7 Nisan Perşembe günü yapacağı son antrenman sonrasında tüm hazırlıklarını tamamlayarak 8 Nisan Cuma günü ise Zonguldak’tan ayrılarak Karabük’e hareket edecektir. 
Temsilcimiz MFA  Zonguldak Genç Kızlar Voleybol  Takımı, Grubu’nda Karabük, Bartın, Çankırı ve Kastamonu takımları ile karşılaşacak.    
Ayrıca Gruplarında birinci olan takım ve statü gereği en iyi ikinci olan iki takım  bir üst gruba çıkmaya hak kazanacak.     
Karabük’te gerçekleştirilecek olan grup maçlarında Zonguldak’ı en iyi şekilde temsil edeceklerini ve gruptan çıkacaklarını inandığını belirten MFA  Zonguldak İdare Menajer Orhan Yazıcı: “MFA  Zonguldak Genç Kızlar Voleybol Takımı, öncelikli hedefimiz gençlerimize turnuva tecrübesi kazandırmak ayrıca  geleceğin sporcularını yetiştirip A takımımıza ve ülke voleyboluna hizmet etmektir. Takımımızın grupta çıkması muhtemeldir. Tüm çalışmalarımız bu hedefle devam ediyor.”dedi.

Editör: TE Bilişim