TFF 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'da Antalya kampı başladı. 

İkinci devre hazırlıkları kapsamında Antalya Asteria Kremlin Palace Otel’de  kampa giren temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, saat 16.30'da  sahaya inerek  ilk antrenmanını gerçekleştirdi. 
Kırmızı-lacivertli futbolcular, Teknik Direktör Şenol Demir nezaretinde günün ilk antrenmanına ısınma hareketleri ile başladı. Ardından ise koordinasyon çalışması yapan futbolcular daha sonra ise 2 gruba ayrılarak 5’e 2 top kapma ve pas çalışması ile antrenmanı tamamladı.  
YENİ TRANSFERLER KAMPA KATILDI 
Zonguldak Kömürspor'un TFF 1. Lig ekiplerinden Umraniyespor’dan transfer ettiği Yunus Emre Mertoğlu, kırmızı-lacivertli forma ile ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Ayrıca  sezon başında Zonguldak Kömürspor'dan  3. Lig takımlarından Bergama Belediyespor’a kiralık olarak gönderilen golcü futbolcu Tezcan Gökmen'de devre arasında yeniden kırmızı-lacivertli ekibe geri dönerek çalışmalara başladı. 
10 GÜNLÜK KAMPTA 1 YA DA 2 HAZIRLIK MAÇI YAPILACAK
10 Günlük Antalya kampında Kırmızı-Lacivertli takım, günü çift idman yaparak geçirecekken, bu kapsamda 1 yada 2 hazırlık maçı oynayacak.   
GÖZLER TRANSFERDE
Antalya kampında Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli teknik direktörü Şenol Demir’in gözü  yönetimin yapacağı transferde. Yönetim ise Şenol Demir’i çok bekletmemek adına birkaç gün içinde transferleri bitirerek kampa katılmasını sağlayacak.

Editör: TE Bilişim