TFF 3. Lig  2. Grup’ta  53 puanla 6. sırada bulunan ve play-off mücadelesi veren  68 Aksaray Belediyespor’da Ertümen Buğday’ın görevden ayrılması sonrasında yönetim, Zonguldak Kömürspor’u da çalıştıran Teknik Direktör Cafer Aydın’la anlaştı. Normal sezonun bitmesine iki hafta kala siyah-beyazlıların hocası olan Cafer Aydın takımı  play-off potasına sokma heyecanı yaşayacak.
Sezona Mustafa Ceviz  iradesinde başlayan daha sonra ise Cüneyt Biçer Taner Avcı, Ertümen Buğday’ı  takımın başına geçiren 68 Aksaray Belediyespor'da , bu sezonki 5. anlaşmasını Cafer Aydın’la yaptı. Cafer Aydın sezon başı  Zonguldak Kömürspor ile anlaşmış ancak alınan üst üste 3 yenilgi sonrasında takımdan gönderilmişti. Ardından ise Elazığspor ile anlaşan Cafer Aydın burada da kötü sonuçlar alması nedeniyle yine takımdan gönderilmişti.  
1971 Çorum doğumlu olan teknik adam Cafer Aydın kariyerinde Bağcılarspor, Beykozspor, Yeni Malatyaspor,Anadolu Üsküdar Orhangazi Belediyespor, Büyükçekmece Tepecikspor, Sandıklıspor, Hacettepe, Kahramanmaraşspor, Bayrampaşa , Pazarspor, Zonguldak Kömürspor ve  Elazığspor gibi takımları çalıştırdı.
2021-2022 sezonunda Zonguldak Kömürspor ve Elazığspor’u çalıştırmasına rağmen başarısız sonuçlar alarak takımdan gönderilen  Cafer Aydın’ın 3. Takımı olan 68 Aksaray Belediyespor’u bitime iki hafta kala play-off’lara sokup sokamayacağı merak konusu oldu.

Editör: TE Bilişim