2. Lig temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’da teknik adam ve transfer çalışmaları yapılacak kongreden sonra hız kazanacağı öğrenildi.

Kongre kararı ise bu hafta içinde netlik kazanması bekleniyor. 

2021-22 sezonunu öncesinde Zonguldak Kömürspor’da   gözler yeni başkan ve yeni yönetime çevrildi.

Kırmızı-Lacivertli ekipte mevcut A.Ş. başkanı Hakan Hürfikir ve bazı yöneticiler ile yola devam edilmeyeceği öğrenilirken,  başkanlık için Alaattin Kurnaz’ın ismi ön plana çıktı.

Yapılacak kongre sonrasında Zonguldak Kömürspor’da yeni başkan ve Zonguldak’ı kucaklayacak yeni yönetim ile birlikte transfer çalışmaları hız kazanacağı kaydedildi.

Özellikle yönetimde Eren Enerji ÇATEŞ, rödevans saha işletmecileri, belediye, sivil toplum kuruluşları, oda ve derneklerden oluşan isimler yer alacağı da öğrenildi.

TAKIMDA 35 KİŞİDEN SADECE 11 OYUNCU KALDI
Sözleşmeleri sona eren ve takımdan ayrılan oyuncu sayısının fazla olduğu Zonguldak Kömürspor’da  24 oyuncunun sözleşmesi biterken, kalan 11  oyuncunun da sözleşmesi devam ediyor.   Yeni sezon öncesi kadrosunu büyük oranda yenileyecek olan Zonguldak Kömürspor mevcut kadroda bazı isimler ile de yola devam etmeyeceği öğrenildi. 

TEKNİK ADAM KİM OLACAK?
Yeni sezon öncesinde Zonguldak Kömürspor’da yeni başkan ve yeni yönetimin ardından takımın teknik adamı kim olacağı merak konusu olmaya başladı.

Alınan bilgilere göre de yeni teknik adamın Zonguldak’tan olmayacağı ve dışardan ismi duyulmuş bir teknik adam olacağı da aldığımız bilgiler arasında.

Bu ismin ise kim olacağı da merak konusu oldu.