TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 10. haftasında deplasmanda Kırklarelispor’a konuk olan Zonguldak Kömürspor’da sakatlık şoku yaşandı.

Kırmızı-lacivertli ekibin en istikrarlı oyuncularından biri olan Eyüp Akcan, ikinci yarının 62. dakikasında ikili mücadele sonrasında sakatlanarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Genç oyuncu Akcan’ın hastanede yapılan kontroller sonrasında dizinde açılma olması nedeniyle  4 dikiş atıldığı öğrenilirken, 11 ve 12. hafta maçlarında forma giyemeceği öğrenildi. 

‘’Geçmiş Olsun Eyüp Akcan’’

Zonguldak Kömürspor Kulübü, Eyüp Akcan’ın sakatlığı hakkında açıklamada bulunurken,  Eyüp Akcan’a da geçmiş olsun dileklerini ilettiler. 

Yapılan açıklama ise şu şekilde: ‘’Kırklarelispor ile deplasmanda oynadığımız maçta oyuncumuz Eyüp Akcan maçın 62'inci dakikasında sakatlanarak oyundan çıktı.

Yapılan ilk  müdahale sonucunda Eyüp Akcan'nın dizinde açılma olduğu anlaşılmış ve  ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastanede 4 adet dikiş atılmıştır. Eyüp Akcan'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.’’ İfadelerine yer verdiler

 

Editör: TE Bilişim