Zonguldak Kömürspor yönetimi, Etimesgutspor’un 24 yaşındaki forvet ve sağ  kanat oyuncusu Ahmet Sun’u kadrosuna katmak için görüşme sağladığı öğrenildi.  
2021-2022 futbol sezonunda Misli. Com 2. Lig’de  mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’da transfer çalışmaları sürüyor. 
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı M. Salih Demir, A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir, transfer komitesi ve Teknik Direktör Cafer Aydın öncülüğünde birçok futbolcu ile görüşerek transfer listesini tamamlamaya çalışıyor. 
Kırmızı- Lacivertli yönetimin  Transfer komitesi ve teknik heyetin listesindeki birçok futbolcu ile görüşmelerini sürdürürken, bir çok futbolcunun da istediği ücretleri aşağı çekmesi için görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.
Yeni sezonda play-off mücadelesi verecek bir takım kurmak için bütün imkanları seferber eden Zonguldak Kömürspor yönetimi şuana kadar iç ve dış transferde  6 futbolcuyu renklerine bağladı.  
Kırmızı-Lacivertli yönetim en az 15 transfer yapması beklenirken, transfer listesinin başında bulunan Etimesgutspor’un 24 yaşındaki  forvet ve sağ kanat oyuncusu Ahmet Sun’u kadrosuna  katmak için bir görüşme sağladığı öğrenildi.  Genç oyuncu Zonguldak Kömürspor’a gelmeyi sıcak baktığı öğrenilirken, yönetimin ise istedikleri ücreti çok bulması nedeniyle indirim yapmasını istediği öğrenildi.  
Yönetim, Ahmet Sun  ile önümüzdeki günlerde yeniden bir görüşme sağlayacağı ve futbolcunun ücret konusunda indirim yapması halinde transferin gerçekleşeceği öğrenildi.

2020-2021 Futbol Sezonu'nda Ankaragücü'nde kiralık olarak forma giyen Sun, futbol kariyerinde toplamda 33 gole imza attı. Sun öte yandan, Etmesgut Belediyespor, BAK Futbol Kulübü, Osmanlıspor U21, Bugsaşsapor, ve Ankaraspor altyapısında forma giydi.Genç yetenekler arasında gösterilen Sun profesyonel futbol kariyerinde 111 müsabaka 6632 dakika mücadele etti

Editör: TE Bilişim