TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak KömürsporBasın Sözcüsü Şükrü Öztürk ve Teknik Direktörü Şenol Demir, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Selim Alan’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Basın sözcüsü Şükrü Öztürk, Belediye Başkanı Alan'dan takım otobüsü konusunda bilgi aldı.

Ayrıca Öztürk,  takımın genel durumu hakkında Alan’a bilgi verirken, yarın oynanacak olan Nazilli Belediyespor maçına da davet etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Alan ise Teknik Direktör Şenol Demir'e yeniden Zonguldak Kömürspor'a geldiği için mutlu olduğunu ve görevinde başarılar diledi.

Daha sonra ise Alan, takım hakkında bilgi aldıktan sonra yeni otobüs konusunda da Öztürk ve Demir'e bilgi verdi.

Başkan Alan, yeni otobüsün giydirmesi yapıldığını ve Eskişehir maçı öncesinde Zonguldak Kömürspor'a teslim edeceklerini dile getirdi.

Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk ziyaret konusunda sosyal medyadan açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Teknik direktörümüz Şenol Demir ile belediye başkanımızı ziyarette bulunduk. Kırşehir maçı ve Nazilli maçlarını konuşup sohbet ettik. Her zaman destek olacağını tekrarlayan belediye başkanımız Dr. Ömer Selim Alan’a yakın ilgisinden dolayı teşekkür ediyoruz. Ayrıca yeni otobüsün ise giydirmesi yapıldığını ve Eskişehir maçı öncesinde teslim edileceğini belirtti.

Editör: TE Bilişim