Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz başta olmak üzere Zonguldak Gençlik Ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ve Zonguldak Kömürspor yönetimi, Misli.Com 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’a yeni kulüp binası ve idman sahaları için çalışmalara başladı.

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı M. Salih Demir,  A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, GSİM Yatırım ve İnşaat Şube Müdürü Gökhan Söylemez ile birlikte bu sabah Dilaver Mahallesi’nde bulunan Erdoğan Demir Stadyumu’na gelerek yeni kulüp binası ve idman sahaları için incelemelerde bulundular.

Yapılan incelemede Erdoğan Demir Stadyumu sentetikten kaldırıp doğal çime dönüşecek. Proje kabul görürse 2 adet çim saha ve kulüp binası yapılacak.

Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk Erdoğan Demir Stadyumunda yapılması planlanan  yeni kulüp binası ve idman sahaları için bilgi verdi. Öztürk, "Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz beyin şehrimize ve takımımıza yeni bir tesis kazandırmak için verdiği talimatlar doğrultusunda incelemelerde bulunulmuş olup, bazı küçük problemlerin çözülmesi durumunda  çalışmalar başlanılmıştır. İnşallah şehrimize ve takımımıza yakışır bir tesis olur. Bu anlamda şehrimizin Valisi Mustafa Tutulmaz'a şehrimiz adına teşekkür ediyoruz"ifadelerine yer verdi