Ligin bitimine son 5 hafta kala 17. sırada bulunan Akhisarspor ve 16. sırada yer alan 1922 Konyaspor’un 4 puan üstünde bulunan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, 15. sırada yer alan Pazarspor’un da 2 puan üstünde yer alıyor.  
Erteleme maçı olmak üzere toplam 6 müsabakası  bulunan Zonguldak Kömürspor’un maksimum 6 maçta 6-9 puan toplaması halinde ligde kalacak.    
Play-off mücadelesi veren Bucaspor ile 9 Nisan Cumartesi günü saat 15:00’da Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda karşılaşacak olan Kırmızı-lacivertli temsilcimiz, erteleme maçında ise ateş hattındaki yakın rakibi Pazarspor ile 13 Nisan Çarşamba günü deplasmanda karşılaşacak. 
Bu maçın ardından Zonguldak Kömürspor 35. Hafta maçında 17 Nisan Pazar günü deplasmanda yine ateş hattındaki yakın rakibi 1922 Konyaspor ile karşılaşacak.   
Bu kritik 3 karşılaşmada kırmızı-lacivertli ekip alt  sıralardan kurtulma adına puan ve puanlar almak zorunda.  Kaybetmesi halinde ise işler ise iyice çıkmasa girecek.   
Ayrıca  Zonguldak Kömürspor, Cumartesi günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda karşılaşacağı  Bucaspor maçı hazırlıklarına sürdürüyor. 
Kırmızı-lacivertli  temsilcimiz bugün saat 15:00’da Teknik Direktör Şenol Demir nezaretinde Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda yapacağı taktik çalışması ile günü tamamlayacak. 
Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, yarını dinlenerek geçirecekken, Cuma günü yapacağı ter idmanı ile hazırlıklarını tamamlayarak Cumartesi günü oynanacak olan maçın başlama saatini beklemeye başlayacak.  
KÖMÜRSPOR’UN KALAN MAÇLARI
34.Hafta Z. Kömürspor-Bucaspor ( 9 Nisan Cumartesi)
30. Hafta Pazarspor-Z. Kömürspor (Erteleme 13 Nisan Çarşamba)
35.Hafta 1922 Konyaspor-Z. Kömürspor (17 Nisan Pazar)
36.Hafta Z. Kömürspor- 24 Erzincanspor ( 24 Nisan Pazar)
37. Hafta Nazilli Belediyespor- Z. Kömürspor (1 Mayıs Pazar)
38. Hafta Z. Kömürspor- Ispartaspor ( 7 Nisan Cumartsi)
PUAN DURUMU

Editör: TE Bilişim