Misli.com 2. Lig temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’da 4 yıldır kaleyi koruyan tecrübeli kaleci Sinan Ören, yeni sezonda memleketi Eskişehirspor’da mı; yoksa Zonguldak Kömürspor’da mı oynayacak, merak konusu oldu.

Şuanda kaleci transferi konusunda Zonguldak Kömürspor’un 1. sırasında yer alan kaptan Sinan Ören’in Eskişehirspor’un durumuna göre Kırmızı-Lacivertli ekibe kararını vereceği öğrenildi. 

ESKİŞEHİR OLMAZSA KÖMÜRSPOR’A GERİ DÖNECEK
Türk futbolunun köklü kulüplerinden, bu sezon 2. ligde mücadele edecek olan Eskişehirspor'un 11 Haziran'daki olağanüstü genel kurulunda başkan adayı çıkmadığı için seçim yapılamamıştı. Siyah-kırmızılı kulübün 28 Haziran'daki genel kurulu da aynı nedenle 12 Temmuz'a ertelenmişti. 12 Temmuz’da da başkan çıkmazsa, Eskişehirspor’a borçlar nedeniyle kayyum atılacağı öğrenildi.

Bu kapsamda 12 Temmuz’da yapılacak kongreyi beklediği öğrenilen tecrübeli kaleci Sinan Ören, gelen teklifleri geri çevirdiği öğrenilirken, önceliği memleketi olan Eskişehirspor; eğer Eskişehirspor’da başkan çıkmazsa, Zonguldak Kömürspor’a geri döneceği de öğrenildi. 

ÖREN, KARARI 12 TEMMUZ’DA VERECEK
Şuanda Zonguldak Kömürspor’un da Eskişehirspor’un 12 Temmuz’da yapacağı kongreyi beklediği öğrenilirken, Sinan Ören’in kararını da kongre sonrasında vermesi bekleniyor. Kongre sonrasında Sinan Ören’in kararına göre Zonguldak Kömürspor’un yol haritasını çizeceği öğrenildi.

Editör: TE Bilişim