Zonguldak Kömürspor'un Yarın saat 14.00’da deplasmanda oynayacağı Şanlıurfaspor karşılaşması öncesinde hakemlerin Gaziantep bölgesinden olması ve Şanlurfa ile komşu olması kafaları karıştırdı. 

Zonguldak Kömürspor, Şanlıurfa karşılaşması öncesinde hakemlerin aynı bölgeden olup maçın da canlı yayınlanmayacak olmasını şüpheli bulunca kamuoyuna duyuruda bulundu.

Zonguldak Kömürspor yönetimi  Z HABER'in gündeme getirdiği şaibeler nedeni ile hakemlerin bu kritik müsabakada maçın skoruna etki edecek bir yönetim sergilememesini temenni ederek şu açıklamada bulundu

“Misli.com 2.Lig Beyaz Grup 29.haftasında 18 Mart Perşembe günü Anadolu’nun güzide spor kulüplerinden Şanlıurfaspor’a konuk olacağız.

Kümede kalma adına son derece önem arz eden bu maç özelinde gerek taraftarlarımızın, gerek futbolcularımızın ve teknik ekibimizin gerekse yönetim kurulumuzun çözümleyemediği soru işaretlerini kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz.

Bilinmektedir ki, rakibimiz Şanlıurfaspor, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ni temsilen mücadele eden bir camiadır. Merkez Hakem Kurulu’nun bu müsabakaya yaptığı hakem atamaları ilginçtir ki yine Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nden Şanlıurfa’nın komşu ili Gaziantep’ten olmuştur. Maçın orta hakemi Ali Yılmaz, yardımcıları Selçuk Kaplan, Yusuf Şimşek ve Özgür Reha Alıcı olmak üzere tüm hakemlerin Gaziantep bölgesi hakemleri olmaları bizleri düşündürmektedir.

Bunun yanı sıra; yayıncı kuruluş Misli.com’un bu hafta 2.Lig Beyaz Grup’ta oynanılacak 9 maçın 8’ini naklen yayınlayıp, bu maçı yayın akışına almaması ise bir diğer soru işareti olarak bizleri endişelendirmektedir.

Temenni ediyoruz ki, Gaziantepli hakemlerimiz bu kritik müsabakada lehimize veyahut aleyhimize binaen maçın skoruna etki edecek bir yönetim sergilemeyecek, tarafsız bir maç yöneteceklerdir.

İşçi Milli Takımı olarak bizim tek beklentimiz ve gayemiz adalettir.

Türk spor kamuoyuna saygıyla duyurulur...”