Zonguldak Kömürspor, ligin 30. haftasında hava koşulları nedeniyle ertelenen Pazarspor karşılaşması için bugün  kentten ayrılarak Rize'ye puan ve puanlar  için gitti. 

***Her iki takım adına önemli olan bu kritik karşılaşma 13  Nisan Çarşamba (Yarın) saat 14.00’da Pazar Stadı’nda oynanacak. 

TFF 2. Lig Beyaz Grupta ligde kalma mücadelesi veren temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, erteleme maçında 13 Nisan Çarşamba (Yarın) kendisi gibi ligde kalma mücadelesi veren Rize temsilcisi Pazarspor'a konuk olacak. 

Bu önemli ve kritik karşılaşma öncesinde Zonguldak Kömürspor, bugün saat 9:00da kentten ayrılarak İstanbul Sabiha Gökçen havalimanına doğru yola çıktı. 
Kırmızı-lacivertli ekip buradan 15:20'de Trabzon uçağı ile Trabzon'a oradanda Rize ilçesi Pazar'a haraket edecek. 
Temsilcimiz, Pazar İlçesinde bir otelde konuklayacakken, 13 Nisan Çarşamba (Yarın) saat 14:00'da müsabakanın başlama saatini beklemeye başlayacak. 

Ligde kalma mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor, oynadığı 29 karşılaşmada 8 galibiyet, 10 beraberlik, 11 yenilgi ile 34 puanla 14. sırada yer alıyor. Kırmızı - Lacivertli ekip 29 maçta rakip filelere 31 gol kaydederken, kalesinde ise 37 gol gördü. 

Ev sahibi Pazarspor ise lide oynadığı 29 karşılaşmada 10 galibiyet, 1 beraberlik, 18 yenilgi ile 31 puanla 15. sırada bulunuyor. Rize temsilcisi  Pazarspor rakip filelere 31 gol atarken kalesinde iss 53 gol gördü.

Ayrıca ilk yarıda Karaelmas Kemal Köksal stadı’nda oynanan karşılaşmada Pazarspor, Zonguldak Kömürspor’u 3-0 yenerek 3 puanı alan taraf olmuştu.

Öte yandan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, erteleme maçında deplasmanda Pazarspor ile oynayacağı karşılaşma sonrasında 35. Hafta maçında 17 Nisan Pazar günü yine deplasmanda düşme hattında bulunan 1922 Konyaspor'a konuk olacak.

Editör: TE Bilişim