Zonguldak Özel Level Hastanesi, geçen  sezon olduğu gibi bu sezonda TFF 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’a sağlık sponsoru oldu. 

Zonguldak Kömürspor Kulübü Başkanı Sabit Danış ve Genel Sekreter Vahdettin Velioğlu, Zonguldak Özel Level Hastanesi Başhekimi Murat Koca’yı ziyarette bulundular.

Her zaman Zonguldak Kömürspor’un yanında olan Zonguldak Özel Level Hastanesi ve  Başhekimi Murat Koca, bu sezonda Kırmızı-lacivertli kulübün yanında olduklarını bir kez daha gösterdiler.

Zonguldak Özel Level Hastanesi’nde düzenlenen imza  törenine Zonguldak Kömürspor Kulübü Başkanı Sabit Danış, Genel Sekreter Vahdettin Velioğlu ile Zonguldak Özel Level Hastanesi Başhekimi Murat Koca yer aldı. 

Zonguldak Özel Level Hastanesi,  Zonguldak Kömürspor ile sağlık sponsorluğu sözleşmesini imzaladı.

Zonguldak Kömürspor’un her zaman yanında olan Zonguldak Özel Level Hastanesi ve  Başhekimi Murat Koca’ya teşekkür eden Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Sabit Danış, “ Her sezon olduğu gibi 2022-2023 sezonunda da Özel Level Hastanesi Sağlık sponsorumuz olmuştur.  Aramızda imzalanan protokol gereği teknik heyet ve futbolcularımızın sağlık problemleri Özel Level hastanesi tarafından giderilecektir.  Bu konuda bizlere yardımcı olan ve destek olan Özel Level Hastanesi Başhekimi Murat Koca’ ya kendi adıma ve kulübüm adına teşekkür ediyorum.”dedi

Editör: TE Bilişim