Zonguldak Kömürspor, bu hafta deplasmanda ilk yarının son maçında oynayacağı Isparta 32 spor maçının hazırlıklarına salon ve sahada yaptığı çalışmayla sürdürdü. 
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta ilk yarının son maçında deplasmanda Isparta 32 spor ile karşılaşacak olan Zonguldak Kömürspor, bu önemli maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı-lacivertli temsilcimiz bugün saat 12:00’da fitness salonunda çalıştı. Yaklaşık 1 saat boyunca fitness salonunda güç depolayan Zonguldak Kömürspor, ardından ise sahaya indi. Teknik direktör Şenol Demir yönetiminde Fener sentetik sahada Isınma hareketleri  ile antrenmana başlayan kırmızı lacivertli futbolcular 5’e 2 top çalışması ve yarı sahada yaptığı çift kale maçla günü tamamladı.

KAMP ANTALTA’YA YAPILACAK

Öte yandan ilk yarının son maçında deplasmanda Isparta 32 spor maçı ile birlikte ilk devreyi tamamlayacak olan Zonguldak Kömürspor, ardından 3 gün yılbaşı izni yapacak. 3 gün iznin ardından Kırmızı –Lacivertli temsilcimiz 10 günlük kamp için Antalya’da  toplanarak çalışmalara başlayacak. Ayrıca  Zonguldak Kömürspor, Antalya’da kamp çalışmalarını sürdürecekken, yönetimde transfer çalışmasına yoğunluk verecek.