Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, Zonguldak'ta gerçekleştirilen U14 Milli Takım Seçmelerinde Zonguldak Kömürspor'dan oyuncu alınmaması hakkında sert ifadeler kullandı.

Zonguldak Kömürspor alt yapısından Zonguldak’taki Milli takım seçicilerine tepki gösteren Öztürk, Her ne hikmetse iki sezondur Zonguldak Kömürspor alt yapısından hiç adam seçilmediğini ve  seçiciler adamı olanı seçerse, şeffaf ve adaletli olmazsa, adamcılık yapılırsa Türk futbolu bir adım ileri gitmez diyerek tepkisini dile getirdi.

Şükrü Öztürk’ün açıklamasında şu ifadelere yer verdi:“Alt yapı milli takım seçmeleri geçtiğimiz hafta yapıldı. Bu seçmeleri kimler yapıyor merak ediyorum. Neye göre adam seçiyorlar, maksat ne burada. Hangi hocaların fikirleri görüşleri alınıyor. Her ne hikmetse iki sezondur Zonguldak Kömürspor alt yapısından hiç adam seçilmiyor. İşte bu seçiciler adamı olanı seçerse, şeffaf ve adaletli olmazsa, adamcılık yapılırsa Türk futbolu bir adım ileri gitmez. Sonra dünya kupasını tv’den seyrederiz. Oysa ki Zonguldak Kömürspor alt yapısında yetenekli gelecek vaad eden oyuncular olduğunu biliyorum ve takip ediyorum. Bu seçicilerdeki  Zonguldak Kömürspor alerjisini anlamak mümkün değil. Gün ola harman ola. "dedi