TFF 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'un 9 Mart Çarşamba günü saat 14.00'da erteleme maçında  deplasmanda karşılaşacağı Uşakspor müsabakasının hakemleri açıkladı. 

MHK, bu önemli müsabakayı Kayseri bölgesinden klasman hakem Necati Selçuk Şahin'i görevlendirdi. Şahin’in yardımcılıklarını ise Haydar Avcı ve Oğuz Akyüz yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemide  Burak Yücetağ olarak belirlendi.

Tecrübeli hakem Necati Selçuk Şahin kariyerinde 47 maç yönetirken, bunun 21'ni ev sahibi takımları kazanırken, 18’nide deplasman takımları kazandı. 8 maçta berabere bitti.
 Necati Selçuk Şahin, 47 maç performansında 2 Lig’de 27 maçta 134 sarı, 8 kırmızı, 3. Lig’de 16 maçta 89 sarı,  8 kırmızı, Türkiye Kupası  4 maçta 14 sarı, 2'de kırmızı gösterdi. Şahin, toplam 47 maçta 237 sarı kart ve 18'de kırmızı kartına başvuru yaptı.

Ayrıca Zonguldak Kömürspor maçlarında çok fazla düdük çalan Necati Selçuk Şahin, 
27 Ekim 2018 tarihinde Zonguldak Kömürspor sahasında Tuzlaspor’u konuk etmişti. Zonguldak Kömürspor maçın son dakikasına 1-0 öne girmişti. Hakem Zonguldak Kömürspor aleyhine uyduruk verdiği penaltının ardından saha karışmış ve 4 kırmızı kart çıkmıştı. Zonguldak Kömürspor’un Teknik direktörü Cahit Terzi ve A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir de atılmıştı. 

Öte yandan  Erzincanspor’un 4-1 üstünlüğüyle sona eren Erzincanspor-Zonguldak Kömürspor maçının hakemi de Necati Selçuk Şahin’di.

Editör: TE Bilişim