3 maçta 3 yenilgi alarak lige kötü bir giriş yapan Zonguldak Kömürspor, yeni Teknik Direktör Şenol Demir nezaretinde 4. hafta maçında deplasmanda oynayacağı Kırşehir Belediyespor karşısında puan ve puanlar alarak moral bulmak istiyor.

Zonguldak Kömürspor, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta ligin 4.hafta maçında pazar günü saat 15.30'da deplasmanda oynayacağı Kırşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı taktik çalışma ile tamamladı.

Yeni Teknik Direktör Şenol Demir yönetiminde Fener Sentetik Saha'da yapılan çalışmada kırmızı- lacivertli oyuncular ısınma hareketlerinin ardından gruplar halinde yapılan şut, kanatlardan orta ve gol çalışması yaptıktan sonra hazırlıklarını taktik çalışması ile son verdi.

KIRŞEHİR'E YOLCULUK YARIN

Pazar günü saat 15.30’da oynanacak olan Kırşehir Belediyespor maçı öncesinde Zonguldak Kömürspor, yarın saat 09.00'da Zonguldak'tan ayrılarak karayolu ile Kırşehir'e hareket edecek.

3 MAÇTA 3 YENİLGİ

Teknik Direktör Cafer Aydın nezaretinde Akhisarspor'a 1-0, Pendikspor'a 3-2 ve Uşakspor'a ise 1-0 mağlup olarak ligde henüz galibiyet ve puanla tanışamayan Zonguldak Kömürspor, yeni Teknik Direktör Şenol Demir yönetiminde 4. hafta maçında Kırşehir Belediyespor müsabakasıyla yeni bir sayfa açmak istiyor. Kırmızı-lacivertli futbolcular yeni Teknik Direktör Şenol Demir yönetiminde Kırşehir Belediyespor karşısında puan ve puanlar alarak hem moral bulmak istiyor hem de puanla tanışmak istiyor.

MUHAMMET ALİ KOL'UN CEZASI BİTTİ

Zonguldak Kömürspor'un gurbetçi genç oyuncusu Muhammet Ali Kol'un 2 maçlık cezası bitti. Ligin ilk hafta maçında Akhisarspor maçının 85. dakikasında rakibine yaptığı sert hareket sonrasında direkt kırmızı kart görerek oyun dışında kalan Muhammet Ali Kol, PFDK tarafından 2 maç ceza almıştı. Pendikspor ve Uşakspor maçlarında takımı yalnız bırakan genç oyuncunun 2 maçlık cezası tamamlandı. Kol, ligin 4. Hafta maçında Teknik Direktör Şenol Demir'in şans vermesi halinde Kırşehir Belediyespor maçında forma giyecek.

MAÇI ERHAN KUTLU YÖNETECEK

Merkez Hakem Kurulu, Kırşehir Belediyespor-Zonguldak Kömürspor maçının hakemlerini de açıkladı.

Zorlu müsabakayı Şanlıurfa Bölgesi Klasman Hakemi Erhan Kutlu yönetecek.

Kutlu’nun yardımcılığını ise Diyarbakır bölgesinden Emre Doğu ve Orhan Timurtaş yapacak. Müsabakada dördüncü hakem olarak Nabi İzci görev alacak.

VERDİĞİ KARARLARLA GÜNDEMDEN HİÇ DÜŞMÜYOR

Özellikle birçok müsabakada verdiği kararlar ile sürekli gündeme gelen Şanlıurfa Bölgesi Klasman Hakemi Erhan Kutlu, 2018 yılında oynanan Darıca Gençlerbirliği-Bursaspor maçında verdiği tartışmalı kararlarla mücadelenin önüne geçtiği öğrenildi.

KIRŞEHİR 6 PUANLA 2. SIRADA

Ev sahibi Kırşehir Belediyespor, ligde oynadığı 2 maçta 2 galibiyet alarak 6 puanla 2. sırada yer alıyor. Kırşehir Belediyespor 3. hafta maçını ise dinlenerek geçirmişti.

Ev sahibi takım 2 maçta rakip filelere 4 gol atarken, kalesinde henüz gol görmedi.

KÖMÜRSPOR 3 MAÇTA 3 YENİLGİ İLE 18. SIRADA

Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor ise oynadığı 3 maçta 3 yenilgi alırken, henüz puanla tanışamadı. Ayrıca Kırmızı-lacivertli kelesinde 5 gol görürken, rakip filelere ise 2 gol kaydetti.

Editör: TE Bilişim