TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, yeni sezon öncesinde hazırlıklarını Bolu’da günde çift idman yaparak sürdürüyor.

Bu kapsamda Bolu kampında ilk hazırlık maçına çıkan Zonguldak Kömürspor, TFF 3. Lig ekibi Çankaya FK ile karşılaştığı müsabakayı 2-1 kazandı.

Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Şenol Demir, Çankaya FK karşısında ilk olarak sahaya Egemen, Hakan Çevik, Emre Kara, Oğuzhan Matur, Ömercan Öndaş, Eyüp, Aykut Emre Yakut, Hüseyin Yılmaz, Fatih Bektaş, Ercüment Eray Ataklı, Kıvanç Kaya 11’i ile çıktı.

İkinci yarıya ise oyuncu değişiklikleri ile başlayan Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Şenol Demir, yeni golcü Kıvanç Kaya’nın yerine bir başka yeni golcü Mumin Uyar’ı oyuna aldı.

Ardından ise yine bir başka transfer Ömercan Öndaş’ı oyundan alarak Alt yapıdan A takımına alınan Emirhan Topçu’yu oyuna alan teknik direktör Şenol Demir, daha sonra ise Hüseyin Yılmaz’ın yerine de yine bir başka transfer Oğuzhan Yazıcı’yı oyuna sürdürdü.

Daha sonra ise Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Şenol Demir, İlerleyen dakikalarda ise Ercüment Eray Ataklı’yı oyundan çıkartarak Alt yapıdan A takımına alınan Tarık Akçan’ı oyuna aldı.

Hemen hemen tüm futbolculara şans veren Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Şenol Demir, oyuncuların son durumunu da görmüş oldu.

Ayrıca Zonguldak Kömürspor’a Çankaya FK karşısında galibiyeti getiren golleri 38’de Ercüment Eray Ataklı ve 65’de ise penaltıdan Hakan Çevik’ten geldi.
Öte yandan Kırmızı-lacivertli temsilcimiz, 8 Ağustos Pazar günü ikinci hazırlık maçını TFF 3. Lig ekibi Iğdırspor ile oynayacak.

Editör: TE Bilişim