Kendi sahasında Hekimoğlu Trabzon’a 1-0 yenilen Zonguldak Kömürspor, deplasmanda Şanlıurfaspor’u yenerek moral bulmak istiyor.  Bu önemli maç öncesinde Zonguldak Kömürspor,  26 puanla 12. sırada yer alırken, Şanlıurfaspor ise 18 puanla ligin son sırasında yer alıyor.

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, ligin 29. hafta maçında Perşembe günü saat 14.00’da deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşı karşıya gelecek. Ligin son sırasında yer alan Şanlıurfaspor karşısında mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkacak olan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, bu önemli maçın hazırlıklarını dün yaptığı taktik çalışması ile tamamladı. Temsilcimiz bugünü ise dinlenerek geçirdi.

Anagold Erzincanspor maçında gördükleri sarı kartla 4 kart sınırına ulaşarak Hekimoğlu Trabzon maçında forma giyemeyen Haluk Türkeri, Yılmaz Daler ve Rıdvan Bingöl’ün cezaları bitti. Bu 3 önemli oyuncu Şanlıurfaspor maçında forma giyebilecek.  

Kadro dışı kalan Batuhan Yılmaz ve Sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Serbay Yağız, Şanlıurfaspor maçında  forma giyemeyecekler.  

Temsilcimiz bu önemli maç öncesinde yarın sabah saatlerinde Zonguldak’tan ayrılarak karayolu ile İstanbul’a gidecek. Ardından ise Zonguldak Kömürspor kafilesi saat 14.00’da İstanbul havaalanından havayolu ile Şanlıurfa’ya gidecek.

Editör: TE Bilişim