Misli.com 2.Lig Beyaz Grup’da mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor ligin son haftasında deplasmanda oynayacağı Afyonspor maçı hazırlıklarına devam ediyor. Kömürspor’un ligde kalabilmek için son şansı olan bu kritik karşılaşma öncesi taraftardan destek çağrısı gelirken DEVA Partisi Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş de tüm siyasi parti temsilcilerine çağrıda bulundu. 
Keleş il başkanlarına çağrıda bulunarak deplasmanda kömürspor’u yalnız bırakmayacaklarını ve diğer il başkanlarının da kritik maç öncesi Kömürspor’a destek olması gerektiğini belirtti.

İl Başkanı Fatih Keleş'in açıklaması şu şekilde:
"Şehir olarak birarada olabildiğimiz, aynı heyacanı yaşadığımız, aynı besteleri söyleyerek aynı ruhla hareket edebildiğimiz en büyük ortak noktamız Zonguldak Kömürspor'a bugün sahip çıkma günüdür. 

Siyasi partilerimizin il başkanları ve yönetimleri, vakıflarımız, derneklerimiz, taraftarımız hep birlikte destek olmamız gereken bir maç bizleri bekliyor.

Herkes böylesine önem arzeden bir maç için, şehrimizin takımı için, futbolcular ve yönetimdeki arkadaşlarımız gibi bir ruh ortaya koymalıdır. 

Gelin tüm farklılıklarımızı bir yana koyalım ortak noktamız olan Zonguldak Kömürspor'a her açıdan destek çıkalım. 

Zonguldak Kömürspor şehrimizin takımıdır..."

Editör: TE Bilişim